SAS
Dutch
De officiële website van Soccer Academy Spartaan

Clinics

Trainen tijdens de Zomervakantie (5 - 16 jr)

Strippenkaart (Juni, Juli, Augustus),Tijdens de zomermaanden zal de voetbalschool Soccer Academy Spartaan weer voetbalclinics verzorgen in Roterdam zodat de spelers zich kunnen blijven ontwikkelen, middels de verschillende techniekenvormen en hun conditie op peil kunnen houden.  Het principe is eenvoudig de voetbalschool Soccer....

Lees verder

Trainen tijdens de Zomervakantie (5 - 16 jr)

Strippenkaart (Juni, Juli, Augustus),

Tijdens de zomermaanden zal de voetbalschool Soccer Academy Spartaan weer voetbalclinics verzorgen in Roterdam zodat de spelers zich kunnen blijven ontwikkelen, middels de verschillende techniekenvormen en hun conditie op peil kunnen houden.  

Het principe is eenvoudig de voetbalschool Soccer Academy Spartaan zal op 8 vastgestelde data de voetbal clinics geven en u kunt zelf bepalen hoeveel keer u wilt komen en ook op welke dagen.

De mogelijkheden zijn 4, 6 en 8 clinics.

Voetbal Clinic data:
Woensdagavond 19 Juni, 26 Juni, 03 Juli, 10 Juli, 17 Juli, 24 Juli, 31 Juli en 07 augustus
o    1 van 8 Voetbal Clinics: 15,- 
o    4 van 8 Voetbal Clinics: 59,-                          
o    6 van 8 Voetbal Clinics: 79,-                             
o    8 van 8 Voetbal Clinics: 89,-     


Later aansluiten of meedoen met extra clinics nadat de strippenkaart is verlopen is natuurlijk mogelijk.

Schrijf je hier in Inschrijving

 Verbergen

SAS MASTERCLASS, Zondagmiddag

Soccer Academy Spartaan gaat in Samenwerking met Voetbalschool Rotterdam (Pro) 11 -16 jaar)

Elke zondagmiddag zal er door de voetbalschool Soccer Academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van de Voetbalschool Rotterdam,  Soccer Academy Spartaan en door techniektrainers en coördinatietrainers va....

Lees verder

SAS MASTERCLASS, Zondagmiddag

Soccer Academy Spartaan gaat in Samenwerking met Voetbalschool Rotterdam (Pro) 11 -16 jaar)

Elke zondagmiddag zal er door de voetbalschool Soccer Academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van de Voetbalschool Rotterdam,  Soccer Academy Spartaan en door techniektrainers en coördinatietrainers van profclubs clinics gegeven worden. Zij worden geassisteerd door de assistent trainers die zich gespecialiseerd hebben op de facetten van Coördinatie, Techniek en het bewust zijn van positie en ruimte(positiespel). Je kan dus trainen zoals een echte Prof door de hoge persoonlijke aandacht. 

Dit is de perfecte manier om je te kunnen gaan onderscheiden en te ontwikkelen als topspeler. 

Selectiecriteria:
Om deel te mogen nemen is er een selectieprocedure om een indicatie te krijgen of je kans maakt moet je minimaal aan onderstaande voorwaarden voldoen. 
o O11 - Minimaal in een E-top team bij gerenomeerde amateur- of profclubs ==> hier beginnen we mee in 2018
o O12/13 - Minimaal spelend op hoofdklasse-/landelijk niveau bij bij gerenomeerde amateur- of profclubs
o O14/15 - Minimaal spelend op hoofdklasse-/landelijk niveau bij bij gerenomeerde amateur- of profclubs 

De groepen bestaan maximaal uit 10 spelers!!
Een volledige clinic die afgestemd is op de groep met gelijkwaardige spelers, waarbij er volgens een stappenplan wordt gewerkt aan een volledig seizoen, met de nadruk op technische vaardigheden. Dit in combinatie met coordinatie oefeningen die de handelingssnelheid zullen verhogen. De voetbalclinic duurt ongeveer 90 minuten. 

Personlijke aandacht:
2 keer per jaar is het mogelijk om in een 1 op 1 gesprek met een trainer naar keuze 15 minuten je vorderingen en verbeterpunten te evalueren, hier is dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen en een persoonlijk advies te ontvangen. 

Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

SAS Mini's(4- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4-6 jaar) Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau of ....

Lees verder

SAS Mini's(4- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4-6 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau of bij een BVO spelen.

De clinic zal gegeven worden op een spelende wijze waarbij de aandacht ligt op kennismaking met de bal. Dit is een ideale manier om de jonge speler een voorsprong te geven op zijn leeftijdsgenootjes. Zodat hij een grotere kans krijgt om zich bij de toekomstige vereniging in een hoog team te spelen. Hierdoor zal het trainingsniveau automatisch hoger zijn. Een soort van false start in uw voordeel om het maar zo te zeggen.

Op 4-6 spelers is minimaal 1 trainer aanwezig!!

Aanbieding: - 3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. Mini van 179,- voor € 150,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Halfjaarlidmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 54,- euro per maand en 285,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Seizoenslidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 50,- euro per maand en 375,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

SAS Clinics (6-16 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Professional(Pro) (5/6 -16 jaar) Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door de Voetbalschool Soccer academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van o.a. Voetbalschool Soccer Academy Spartaan, Spartaan’20, BVO en door techniektrainers en coördinatietrainers clinics gege....

Lees verder

SAS Clinics (6-16 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Professional(Pro) (5/6 -16 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door de Voetbalschool Soccer academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van o.a. Voetbalschool Soccer Academy Spartaan, Spartaan’20, BVO en door techniektrainers en coördinatietrainers clinics gegeven worden. Zij worden geassisteerd door de assistent trainers die zich gespecialiseerd hebben op de facetten van Coördinatie, Techniek en het bewust zijn van positie en ruimte(positiespel).

Je kan dus trainen zoals een echte Prof door de hoge persoonlijke aandacht. Dit is de perfecte manier om je te kunnen gaan onderscheiden en te ontwikkelen als topspeler.

Op 4-6 spelers is minimaal 1 trainer aanwezig!!

De Clinic bestaat uit:
o    Warming-up
o    20 minuten Coördinatietraining
o    2 x 20 minuten Techniektraining
o    20 minuten Spartaan’20 training
Totaal ongeveer 80 minuten

Aanbieding: - 3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. PRO van 179,- voor € 150,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Halfjaarlidmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. PROvoor 54,- euro per maand en 285,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Seizoenslidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. PROvoor 50,- euro per maand en 375,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 


Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

SAS Keepersclinics

Keepersclinics Volgen? Meld je nu aan.Voetbalschool Soccer Academy Spartaan heeft een overeenkomst met oud keeper van Sparta Rotterdam Ricardo Kieboom.Gezamenlijk gaan we de stap zetten om elkaar te stimuleren naar een hoger niveau waardoor de keepers in een plezierige en leerzame omgeving zich kunnen ontwikkelen.Naast deze same....

Lees verder

SAS Keepersclinics

Keepersclinics Volgen? Meld je nu aan.

Voetbalschool Soccer Academy Spartaan heeft een overeenkomst met oud keeper van Sparta Rotterdam Ricardo Kieboom.

Gezamenlijk gaan we de stap zetten om elkaar te stimuleren naar een hoger niveau waardoor de keepers in een plezierige en leerzame omgeving zich kunnen ontwikkelen.

Naast deze samenwerking zullen de keepers getraind worden door een loop coördinatie/krachttrainer van Sparta Rotterdam. Hij zal zorg dragen voor de loop coördinatie en kracht clinics naast de keepersclinics.

De clinics zullen bestaan uit 4 fases van 8 clinics waarin per geboortejaar en op basis van het niveau van de keeper de oefenstof gegeven wordt.

Op zondagochtenden en vrijdagavonden zijn we gestart met de keepersclinics.

Wil je hieraan deelnemen meld je dan aan via de website http://www.saspartaan.nl/signup.

 Verbergen


OFFICIËLE LEDEN

SOCIAL MEDIA

Powered by : webCiters