SAS
Dutch
De officiële website van Soccer Academy Spartaan

Clinics

Trainen tijdens de Zomervakantie (5 - 16 jr)

Door de huidige situatie met Corona, zullen we t/m de schoolvakantie half juli, normale clinics verzorgen. Tijdens de zomervakantie zullen we  verschillende activiteiten gaan organiseren, we zullen tijdens de zomervakantie ook doorgaan met een kortere module, op de woensdag, vrijdag en zondag. 

....

Lees verder

Trainen tijdens de Zomervakantie (5 - 16 jr)

Door de huidige situatie met Corona, zullen we t/m de schoolvakantie half juli, normale clinics verzorgen. 

Tijdens de zomervakantie zullen we  verschillende activiteiten gaan organiseren, we zullen tijdens de zomervakantie ook doorgaan met een kortere module, op de woensdag, vrijdag en zondag. 

 Verbergen

SAS Mini's(4- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4-6 jaar) Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau of ....

Lees verder

SAS Mini's(4- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4-6 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau of bij een BVO spelen.

De clinic zal gegeven worden op een spelende wijze waarbij de aandacht ligt op kennismaking met de bal. Dit is een ideale manier om de jonge speler een voorsprong te geven op zijn leeftijdsgenootjes. Zodat hij een grotere kans krijgt om zich bij de toekomstige vereniging in een hoog team te spelen. Hierdoor zal het trainingsniveau automatisch hoger zijn. Een soort van false start in uw voordeel om het maar zo te zeggen.

Op 4-6 spelers is minimaal 1 trainer aanwezig!!

Aanbieding: - 3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. Mini van 179,- voor € 150,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Halfjaarlidmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 54,- euro per maand en 285,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Seizoenslidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 50,- euro per maand en 375,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

SAS Clinics (6-16 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Professional(Pro) (5/6 -16 jaar) Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door de Voetbalschool Soccer academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van o.a. Voetbalschool Soccer Academy Spartaan, Spartaan’20, BVO en door techniektrainers en coördinatietrainers clinics gege....

Lees verder

SAS Clinics (6-16 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Professional(Pro) (5/6 -16 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door de Voetbalschool Soccer academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van o.a. Voetbalschool Soccer Academy Spartaan, Spartaan’20, BVO en door techniektrainers en coördinatietrainers clinics gegeven worden. Zij worden geassisteerd door de assistent trainers die zich gespecialiseerd hebben op de facetten van Coördinatie, Techniek en het bewust zijn van positie en ruimte(positiespel).

Je kan dus trainen zoals een echte Prof door de hoge persoonlijke aandacht. Dit is de perfecte manier om je te kunnen gaan onderscheiden en te ontwikkelen als topspeler.

Op 4-6 spelers is minimaal 1 trainer aanwezig!!

De Clinic bestaat uit:
o    Warming-up
o    20 minuten Coördinatietraining
o    2 x 20 minuten Techniektraining
o    20 minuten Spartaan’20 training
Totaal ongeveer 80 minuten

Aanbieding: - 3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. PRO van 179,- voor € 150,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Halfjaarlidmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. PROvoor 54,- euro per maand en 285,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Seizoenslidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. PROvoor 50,- euro per maand en 375,- euro waneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 


Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

SAS Keepersclinics

Keepersclinics Volgen? Meld je nu aan.Voetbalschool Soccer Academy Spartaan heeft een overeenkomst met oud keeper van Sparta Rotterdam Ricardo Kieboom.Gezamenlijk gaan we de stap zetten om elkaar te stimuleren naar een hoger niveau waardoor de keepers in een plezierige en leerzame omgeving zich kunnen ontwikkelen.Naast deze same....

Lees verder

SAS Keepersclinics

Keepersclinics Volgen? Meld je nu aan.

Voetbalschool Soccer Academy Spartaan heeft een overeenkomst met oud keeper van Sparta Rotterdam Ricardo Kieboom.

Gezamenlijk gaan we de stap zetten om elkaar te stimuleren naar een hoger niveau waardoor de keepers in een plezierige en leerzame omgeving zich kunnen ontwikkelen.

Naast deze samenwerking zullen de keepers getraind worden door een loop coördinatie/krachttrainer van Sparta Rotterdam. Hij zal zorg dragen voor de loop coördinatie en kracht clinics naast de keepersclinics.

De clinics zullen bestaan uit 4 fases van 8 clinics waarin per geboortejaar en op basis van het niveau van de keeper de oefenstof gegeven wordt.

Op zondagochtenden en vrijdagavonden zijn we gestart met de keepersclinics.

Wil je hieraan deelnemen meld je dan aan via de website http://www.saspartaan.nl/signup.

 Verbergen


OFFICIËLE LEDEN

SOCIAL MEDIA

Powered by : webCiters