Dutch 
SAS
De officiële website van Soccer Academy Spartaan

SAS Mini's(4- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4,5-6 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau of bij een BVO spelen.

De clinic zal gegeven worden op een spelende wijze waarbij de aandacht ligt op kennismaking met de bal. Dit is een ideale manier om de jonge speler een voorsprong te geven op zijn leeftijdsgenootjes. Zodat hij een grotere kans krijgt om zich bij de toekomstige vereniging in een hoog team te spelen. Hierdoor zal het trainingsniveau automatisch hoger zijn. Een soort van false start in uw voordeel om het maar zo te zeggen.

Op 4-6 spelers is minimaal 1 trainer aanwezig!!

Aanbieding:
o   3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. Mini van 179,- voor € 150,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Halfjaar Lidmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 54,- euro per maand en 289,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Seizoen Lidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 50,- euro per maand en 379,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht


OFFICIËLE LEDEN

SOCIAL MEDIA

Powered by : webCiters