SAS
Dutch
De officiële website van Soccer Academy Spartaan

Clinics

Trainen tijdens de Zomervakantie (4,5 - 16 jr)

DE ZOMERCLINICS gaan starten op vrijdag 14 juni t/m 02 augustus 2024Tijdens de zomervakantie zullen we op Vrijdagavond techniek clincs verzorgen middels een Strippenkaart/Stempelkaart principe, je mag dus komen wanneer je wilt en kan zo je eigen planning maken. wel dien je van te voren op te geven welke dagen je verwacht te kome....

Lees verder

Trainen tijdens de Zomervakantie (4,5 - 16 jr)

DE ZOMERCLINICS gaan starten op vrijdag 14 juni t/m 02 augustus 2024

Tijdens de zomervakantie zullen we op Vrijdagavond techniek clincs verzorgen middels een Strippenkaart/Stempelkaart principe, je mag dus komen wanneer je wilt en kan zo je eigen planning maken. wel dien je van te voren op te geven welke dagen je verwacht te komen maar ben je een keer alsnog afwezig dan mag je dit flexible aanpassen. 

Wij zijn in ieder geval 8 keer!!

Data:
- Vrijdagavond 

De kosten zijn:
- voor 1 clinics 19,- euro
- voor 4 clinics 65,- euro
- voor 5 clinics 75,- euro
- voor 6 clinics 85,- euro
- voor 7 clinics 95,- euro
- voor 8 clinics 100,- euro

de stempelkaart is alleen geldig voor bovenstaande data.

 Verbergen

SAS Mini's(4,5- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4,5-6 jaar) Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau o....

Lees verder

SAS Mini's(4,5- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4,5-6 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau of bij een BVO spelen.

De clinic zal gegeven worden op een spelende wijze waarbij de aandacht ligt op kennismaking met de bal. Dit is een ideale manier om de jonge speler een voorsprong te geven op zijn leeftijdsgenootjes. Zodat hij een grotere kans krijgt om zich bij de toekomstige vereniging in een hoog team te spelen. Hierdoor zal het trainingsniveau automatisch hoger zijn. Een soort van false start in uw voordeel om het maar zo te zeggen.

De groepjes bestaan uit ongeveer 6 - 10 spelers

Aanbieding:
o   3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. Mini voor € 150,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald,  gespreid is het 175 euro. 

o    Halfjaar Lidmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 289,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald, gespreid is het 325 euro. 


o    Seizoen Lidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 399,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald, gespreid is het 475 euro. 

Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

SAS Clinics (6-16 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Professional(Pro) (5/6 -16 jaar) Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door de Voetbalschool Soccer academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van o.a. Voetbalschool Soccer Academy Spartaan, Spartaan’20, BVO en door techniektrainers en coördinatietrainers clinics gege....

Lees verder

SAS Clinics (6-16 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Professional(Pro) (5/6 -16 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door de Voetbalschool Soccer academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van o.a. Voetbalschool Soccer Academy Spartaan, Spartaan’20, BVO en door techniektrainers en coördinatietrainers clinics gegeven worden. Zij worden geassisteerd door de assistent trainers die zich gespecialiseerd hebben op de facetten van Coördinatie, Techniek en het bewust zijn van positie en ruimte(positiespel).

Je kan dus trainen zoals een echte Prof door de hoge persoonlijke aandacht. Dit is de perfecte manier om je te kunnen gaan onderscheiden en te ontwikkelen als topspeler.

De groepen bestaan maximaal uit 10/11 spelers!!
Een volledige clinic die afgestemd is op de groep met gelijkwaardige spelers, waarbij er volgens een stappenplan wordt gewerkt aan een volledig seizoen, met de nadruk op technische vaardigheden. Dit in combinatie met coordinatie oefeningen die de handelingssnelheid zullen verhogen. 

De Clinic bestaat uit:
o    Warming-up
o    15 minuten Coördinatietraining
o    3 x 15 minuten Techniektraining
o    15 minuten Spartaan’20 training
Totaal ongeveer 75 minuten

Aanbieding: 

o   3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. Mini, voor € 150,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald,  gespreid is het 175 euro. 

o    Halfjaar Lidmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 289,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald, gespreid is het 325 euro. 

o    Seizoen Lidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 399,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald, gespreid is het 475 euro. 

Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

Prive en 2 vs 1 clinics

Tijdens de normale wekelijkse Clinics hebben de trainers en spelers afwisselend 20 minuten een groepje. Hierdoor kan het zijn dat enkele specifieke facetten niet opgepakt worden. Momenteel is er veel vraag naar Priveclinics of 2 vs 1 clinics (2 spelers met 1 trainer) vandaar dat wij dit ook aanbieden. De mogelijkheden zijn 1 test prive clinic e....

Lees verder

Prive en 2 vs 1 clinics

Tijdens de normale wekelijkse Clinics hebben de trainers en spelers afwisselend 20 minuten een groepje.
Hierdoor kan het zijn dat enkele specifieke facetten niet opgepakt worden. 

Momenteel is er veel vraag naar Priveclinics of 2 vs 1 clinics (2 spelers met 1 trainer) vandaar dat wij dit ook aanbieden. De mogelijkheden zijn 1 test prive clinic en een strippenkaart voor 10 lessen. de testclinic kost 30 euro vervolgens kan een 10 lessenkaart aangeschaft worden.

- Onze huidige Prive trainers zijn Luca Bouwmeister & Brandan Vrede indien u van een andere trainer priveclinics wilt ontvangen dan horen wij dit graag. 


 Verbergen


OFFICIËLE LEDEN

SOCIAL MEDIA

Powered by : webCiters