SAS
Dutch
De officiële website van Soccer Academy Spartaan

Clinics

Juli 2021 Voetbaldagen (6 - 16 jr)

Drie dagen lang Professionele Voetbal clinics in MEI vakantie en zomervakantie JULI = Di 20, Wo 21 en Do 22 JULI Soccer Academy Spartaan voetbaldagen 6 - 16 jr.. Bij deze voetbaldagen is in de ochtend de focus gericht op coördinatie, snelheid techniek, vervolgens zal de middag gericht zijn op plezier en samenw....

Lees verder

Juli 2021 Voetbaldagen (6 - 16 jr)

Drie dagen lang Professionele Voetbal clinics in MEI vakantie en zomervakantie

JULI = Di 20, Wo 21 en Do 22 JULI 

Soccer Academy Spartaan voetbaldagen 6 - 16 jr..

Bij deze voetbaldagen is in de ochtend de focus gericht op coördinatie, snelheid techniek, vervolgens zal de middag gericht zijn op plezier en samenwerking. Dit door middel van voetbalspellen en wedstrijdvormen. Op deze manier combineren we de ontwikkeling van een speler op twee vlakken, de eerste is op inhoud de tweede op samenwerking.

Natuurlijk zullen de oefeningen en voetbalactiviteiten variëren en wordt er ook de aandacht gegeven aan het plezier want dit is toch de reden waarom uw zoon wilt voetballen.

Schrijf je nu in voor de Voetbaldagen 2021!!

Wat krijgt uw zoon/dochter:

  • Een volledig dagprogramma van 09:00 - 16:30 uur
  • Een speciaal voor deze week een nieuw Soccer Academy Spartaan shirt.
  • We gaan je voetbalskills trainen middels specifieke individuele oefenvormen en praktijkoefeningen in de ochtend.
  • We gaan gedurende deze dagen je individuele kwaliteiten beoordelen, middels meetbare en leuke voetbaloefeningen.
  • We gaan in de middag verschillende partijvormen doen met doelstelling plezier en samenwerking.
  • Opblaasbare velden


Afsluitend krijgt elke deelnemer een oorkonde en medaille met zijn/haar prestaties.
De lunch wordt door Soccer Academy Spartaan verzorgt.
De Voetbal Clinics zijn op de dinsdag, woensdag en Donderdag.

De kosten voor de voetbaldagen zijn inclusief T-Shirt van 179,- euro NU VOOR maar 145,- Euro !!!

 Verbergen

Trainen tijdens de Zomervakantie (4,5 - 16 jr)

DE ZOMERCLINICS kunnen 2022 helaas niet doorgaan door de Covid regels is er een achterstand in de reguliere clinics, wel kan je aansluiten bij de reguliere clinics in Juni & Juli. Tijdens de zomervakantie zullen we op Woensdagavonden/Vrijdagavond clincis verzorgen middels een strippenkaart/Stempelkaart principe, je mag dus komen....

Lees verder

Trainen tijdens de Zomervakantie (4,5 - 16 jr)

DE ZOMERCLINICS kunnen 2022 helaas niet doorgaan door de Covid regels is er een achterstand in de reguliere clinics, wel kan je aansluiten bij de reguliere clinics in Juni & Juli.

Tijdens de zomervakantie zullen we op Woensdagavonden/Vrijdagavond clincis verzorgen middels een strippenkaart/Stempelkaart principe, je mag dus komen wanneer je wilt. Wij zijn er 8 keer. 

Data:
- Vrijdagavond 

De kosten zijn:
- voor 1 clinics 15,- euro
- voor 4 clinics 59,- euro
- voor 5 clinics 69,- euro
- voor 6 clinics 79,- euro
- voor 7 clinics 89,- euro
- voor 8 clinics 99,- euro

de stempelkaart is alleen geldig voor bovenstaande data.

 Verbergen

SAS Mini's(4- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4,5-6 jaar) Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau o....

Lees verder

SAS Mini's(4- 6 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Mini-clinics (4,5-6 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door Voetbalschool Soccer Academy Spartaan in samenwerking met de ervaren trainers, clinics gegeven worden. De Trainers zullen worden geassisteerd door ervaren spelers die een verleden hebben bij Spartaan’20 en nu op hoog niveau of bij een BVO spelen.

De clinic zal gegeven worden op een spelende wijze waarbij de aandacht ligt op kennismaking met de bal. Dit is een ideale manier om de jonge speler een voorsprong te geven op zijn leeftijdsgenootjes. Zodat hij een grotere kans krijgt om zich bij de toekomstige vereniging in een hoog team te spelen. Hierdoor zal het trainingsniveau automatisch hoger zijn. Een soort van false start in uw voordeel om het maar zo te zeggen.

Op 4-6 spelers is minimaal 1 trainer aanwezig!!

Aanbieding:
o   3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. Mini van 179,- voor € 150,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Halfjaarl Ldmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 54,- euro per maand en 289,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Seizoen Lidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 50,- euro per maand en 379,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

SAS Clinics (6-16 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Professional(Pro) (5/6 -16 jaar) Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door de Voetbalschool Soccer academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van o.a. Voetbalschool Soccer Academy Spartaan, Spartaan’20, BVO en door techniektrainers en coördinatietrainers clinics gege....

Lees verder

SAS Clinics (6-16 jr), Woensdag, Vrijdag en Zondag

S.A. Spartaan Professional(Pro) (5/6 -16 jaar)

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend zal er door de Voetbalschool Soccer academy Spartaan onder begeleiding van verschillende hoofdtrainers van o.a. Voetbalschool Soccer Academy Spartaan, Spartaan’20, BVO en door techniektrainers en coördinatietrainers clinics gegeven worden. Zij worden geassisteerd door de assistent trainers die zich gespecialiseerd hebben op de facetten van Coördinatie, Techniek en het bewust zijn van positie en ruimte(positiespel).

Je kan dus trainen zoals een echte Prof door de hoge persoonlijke aandacht. Dit is de perfecte manier om je te kunnen gaan onderscheiden en te ontwikkelen als topspeler.

Op 4-6 spelers is minimaal 1 trainer aanwezig!!

De Clinic bestaat uit:
o    Warming-up
o    20 minuten Coördinatietraining
o    2 x 20 minuten Techniektraining
o    20 minuten Spartaan’20 training
Totaal ongeveer 80 minuten

Aanbieding: 

o   3 maanden (10 + 1 inhaal clinics) S.A.S. Mini van 179,- voor € 150,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Halfjaarl Ldmaatschap 6 maanden (20  + 2 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 54,- euro per maand en 289,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

o    Seizoen Lidmaatschap 9 maanden (30 + 3 inhaal clinics) S.A.S. MINI voor 50,- euro per maand en 379,- euro wanneer je in 1 keer het volledige bedrag betaald. 

Soccer Academy Spartaan trainingspak is verplicht

 Verbergen

Prive en 2 vs 1 clinics

Tijdens de normale wekelijkse Clinics hebben de trainers en spelers afwisselend 20 minuten een groepje. Hierdoor kan het zijn dat enkele specifieke facetten niet opgepakt worden. Momenteel is er veel vraag naar Priveclinics of 2 vs 1 clinics (2 spelers met 1 trainer) vandaar dat wij dit ook aanbieden. De mogelijkheden zijn 1 test prive clinic e....

Lees verder

Prive en 2 vs 1 clinics

Tijdens de normale wekelijkse Clinics hebben de trainers en spelers afwisselend 20 minuten een groepje.
Hierdoor kan het zijn dat enkele specifieke facetten niet opgepakt worden. 

Momenteel is er veel vraag naar Priveclinics of 2 vs 1 clinics (2 spelers met 1 trainer) vandaar dat wij dit ook aanbieden. De mogelijkheden zijn 1 test prive clinic en een strippenkaart voor 10 lessen. de testclinic kost 30 euro vervolgens kan een 10 lessenkaart aangeschaft worden. Leden van de voetbalschool SAS krijgen een extra korting. 

- Onze huidige Prive trainers zijn Ricardo Willemse, Amir Alisic, Lars Willemse, Tim Santcroos, Francesco Messina en Luca Bouwmeister indien u van een andere trainer priveclinics wilt ontvangen dan horen wij dit graag. 


 Verbergen


OFFICIËLE LEDEN

SOCIAL MEDIA

Powered by : webCiters