Saspartaan gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Saspartaan website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Akkoord Privacy beleid

SAS
Dutch
De officiële website van Soccer Academy Spartaan

Voorwoord S.A.S.

Soccer Academy Spartaan

Welkom bij de bekendste en beste Voetbalschool van Rotterdam, Soccer Academy Spartaan, een Top Jeugdopleiding in Nederland!

Het hoogst haalbare Niveau
Dat is wat wij nastreven. Op Top niveau trainen waardoor het individu gestimuleerd wordt en zich ontwikkelt. trainen en je ontwikkelen, niet bij je voetbalteam maar in een pro.... Lees verder

Soccer Academy Spartaan

Welkom bij de bekendste en beste Voetbalschool van Rotterdam, Soccer Academy Spartaan, een Top Jeugdopleiding in Nederland!

Het hoogst haalbare Niveau
Dat is wat wij nastreven. Op Top niveau trainen waardoor het individu gestimuleerd wordt en zich ontwikkelt. trainen en je ontwikkelen, niet bij je voetbalteam maar in een professionele leeromgeving met professionele begeleiding. De voetbalschool in Rotterdam geeft de jeugdspelers/-keepers de kans om door te groeien en hun technische skills te ontwikkelen naar het voor hen hoogst mogelijke niveau. Door onze ruime ervaring in het trainen van jeugd kunnen wij de opstap zijn naar een BVO en een aanvulling voor de huidige vereniging. 


Clinics
Het is belangrijk wanneer je de Top wilt halen, dat je traint op een niveau dat bij je past zowel in team verband als individueel. De Trainingen & Clinics die bij de Voetbalschool Soccer Academy Spartaan gegeven worden, worden ook gebruikt bij tal van professionele voetbalorganisaties over de gehele wereld. Hiernaast geven onze trainers, die al menig goede voetballer opgeleid hebben, hun eigen persoonlijke invulling aan de clinics zoals ze dat bij o.a. Spartaan'20 en verschillende BVO's gewend zijn. 

Trainingsmethode 
Onze trainingen bestaan uit een mix van de Wiel Coerver "techniektrainingen", de KNVB "Zeister Visie" en de methoden van de voetbalschool Soccer Academy Spartaan. Hiermee hebben wij de ideale combinatie van trainingsvormen om spelers door te laten groeien naar meer complete voetballers. Coördinatie, techniek en inzicht van spelers staan bij ons gezamenlijk hoog in het vaandel. Want optimale combinatie in de ontwikkeling van deze aspecten is nodig om de echte top te bereiken. Onze trainers hebben het doel om alles uit een speler te halen en daardoor zijn/haar ontwikkeling te stimuleren en te verbeteren. 

Volledige focus op de voetbal-skills en ruime individuele aandacht, daar staan wij voor! 


Veel topspelers volgden naast hun gewone trainingen ooit ook extra individuele trainingen om nog beter te worden. Wil jij ook de top halen? Volg dan de extra opleiding van de Voetbalschool Soccer Academy Spartaan te Rotterdam en meld je nu aan voor een van onze clinics!

Prive voetbalclinics ook mogelijk.

Verbergen

2024-08-02 » Zomerclinics (Vrijdagavond) » 8e Clinic

DE ZOMERCLINICS gaan starten op vrijdag 14 juni t/m 02 augustus 2024

Tijdens de zomervakantie zullen we op Vrijdagavond techniek clincs verzorgen middels een Strippenkaart/Stempelkaart principe, je mag dus komen wanneer je wilt en kan zo je eigen planning maken. wel dien je van te voren op te geven welke dagen je verwacht te komen maar ben je een keer alsnog afwezig dan mag je dit flexible aanpassen. 

Wij zijn in ieder geval 8 keer!!

Data:
- Vrijdagavond 

De kosten zijn:
- voor 1 clinics 19,- euro
- voor 4 clinics 65,- euro
- voor 5 clinics 75,- euro
- voor 6 clinics 85,- euro
- voor 7 clinics 95,- euro
- voor 8 clinics 100,- euro

de stempelkaart is alleen geldig voor bovenstaande data.


OFFICIËLE LEDEN

SOCIAL MEDIA

Powered by : webCiters